Heeft uw organisatie minder dan 300 medewerkers? Ontdek wat Surface as a Service voor uw organisatie kan betekenen.

Surface as a Service

Een veilige, beheerde en productieve werkplek

U betaalt voor Surface as a Service een vast bedrag per gebruiker per maand voor een premium Surface device, services en apps. Door het complete aanbod van Microsoft 365, de echte ‘out of the box’ ervaring en SWAP-dienstverlening bespaart u tijd en geld én stelt u uw medewerkers in staat om optimaal samen te werken. De Surface devices zijn het perfecte evenwicht tussen veelzijdigheid, prestaties en design en zijn afgestemd op de software.

Om het u gemakkelijk te maken hebben we de productkeuze al voor u verzorgd op basis van de meeste voorkomende gebruikersgroepen. Zo weet u zeker dat uw medewerkers optimaal worden gefaciliteerd.

Optimale samenwerking
Met behulp van Office 365, onderdeel van Microsoft 365, werkt u optimaal samen met uw collega’s wat Surface as a Service een oplossing maakt waarmee u op een veilige manier creatief kan zijn en kan samenwerken.

Wat krijgt u bij Surface as a Service?

Wat krijgt u bij Surface as a Service?

Beheer

Microsoft Intune zorgt voor het beheer van de devices. Intune biedt voor organisaties een uitgebreide oplossing voor het beheren van (mobiele) devices, terwijl de productiviteit en creativiteit van eindgebruikers gewaarborgd blijft. U kunt kiezen om het beheer door ons uit te laten voeren of dat u zelf achter de knoppen blijft zitten.

Security

Door de veiligheidsopties van Windows 10 en de beveiligingsonderdelen van Microsoft Azure bent u gegarandeerd dat uw medewerkers niet alleen productief kunnen werken maar ook veilig. Data wordt gecontroleerd en veilig opgeslagen en malware maakt geen kans.

Deployment

Met behulp van Windows AutoPilot Deployment kunnen gebruikers snel aan de slag, zonder dat u de devices vooraf dient te configureren. De medewerkers krijgen vervolgens een echte Out of the Box-experience en kunnen gelijk aan de slag met een beheerd en veilig apparaat.

Services

Bij een defect device zorgen wij standaard voor SWAP binnen één werkdag. Het is ook mogelijk om deze service uit te breiden, waarbij afspraken worden gemaakt hoe lang uw medewerkers zonder het device kunnen. Wij regelen per gebruikersgroep de juiste servicevorm, zodat gebruikers zo snel mogelijk weer aan het werk kunnen.

Productkeuze

Wij hebben de Surface gekozen die het beste bij de verschillende gebruikersgroepen binnen uw organisatie past. Heeft u andere gebruikersgroepen bepaald? Dan kunnen we dit uiteraard altijd aanpassen.

Afnamevorm

U betaalt een vast bedrag per maand voor de nieuwste Surface devices. U hoeft de devices dus niet zelf aan te schaffen en er zijn geen grote investeringen nodig.

Voordelen van Surface as a Service

Voordelen van Surface as a Service

  • Naadloze integratie in de bestaande IT-infrastructuur.
  • Word productiever met Office 365 door samen te werken in documenten of door eenvoudig kennis te vinden en te delen.
  • Beheer devices op afstand op basis van de identiteit van uw medewerkers.
  • De devices zijn altijd up-to-date en beveiligd.
  • Windows 10 bitlocker en multifactor authenticatie met Windows Hello.
  • De beste ervaring met de premium Surface producten.
  • Zero touch deployment middels Windows Auto Pilot.
  • Door de SWAP dienstverlening kunt u snel weer aan de slag bij een defect of verlies.

Pakketten

Wij hebben verschillende pakketten samengesteld op basis van gebruikersgroepen in uw organisatie. Elke gebruikersgroep heeft namelijk andere behoeften en wensen voor zijn of haar werkplek. Bekijk hieronder een overzicht van de beschikbare Surface as a Service-pakketten. Hanteert uw organisatie andere gebruikersgroepen? Dan kunnen wij dit natuurlijk aanpassen aan uw wensen.

Kantoormedewerker

€ 100,- per maand*

De lichtgewicht Surface Pro is ideaal voor de kantoormedewerkers. In een vergadering neemt hij de Surface Pro mee en op zijn werkplek tovert hij deze met de docking station in een handomdraai om naar een volwaardige werkplek.

Professional onderweg

€ 95,- per maand*

Een professional onderweg is een groot deel van zijn tijd onderweg. De Surface Laptop is daarvoor ideaal. Het ultra scherpe 13,5” scherm zorgt voor een prettige mobiele ervaring en met de Surface pen maakt u aantekeningen of wordt een beslissende handtekening snel gezet.

Specialist

€ 140,- per maand*

Een specialist zit een groot deel van zijn tijd aan zijn eigen bureau op kantoor en is werkzaam in een specialistisch vakgebied. De Surface Book 2 beschikt over een snelle processor en extra videokaart. Sluit de Surface Book 2 in een handomdraai aan op het dockingstation en geniet van 4K beelden via een extern 4K beeldscherm.

Executive

€ 140,- per maand*

De Surface Book 2 is een ideaal en representatief device voor executives. In een vergadering neemt hij de Surface Book 2 mee en op zijn werkplek tovert hij deze met de docking station in een handomdraai om naar een volwaardige werkplek.

Inhoud

Surface Pro
Surface muis
Docking
Keyboard cover
24inch monitor
M365 E5
SWAP-dienstverlening

Inhoud

Surface Laptop
Surface muis
Surface Pen
Tas
x
M365 E5
SWAP-dienstverlening

Inhoud

Surface Book 2
Surface muis
Docking
Tas
27inch 4K monitor
M365 E5
SWAP-dienstverlening

Inhoud

Surface Book 2
Surface muis
Docking
Tas
27inch 4K monitor
M365 E5
SWAP-dienstverlening

* De prijs is op basis van 36 maanden en per persoon. Neemt u meer pakketten af? Dan wordt de prijs aangepast. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

** Inclusief Office 365, Windows 10 en Enterprise Mobility + Security.

Wilt u meer informatie over Surface as a Service?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw Accountmanager of onze Mobility Specialisten. Zij kunnen u alles vertellen over Surface as a Service en samen met u het beste pakket samenstellen.