Sustainability

Bij ons is sustainbility een belangrijk onderdeel van het beleid en een voorwaarde van duurzame groei. Wij doen op een verantwoorde manier zaken met onze stakeholders en wij gaan met hen in gesprek over de verantwoordelijkheid in de supply chain. Wij streven ernaar onze prestaties op het gebied van sustainability continu te verbeteren.

Wij hebben verschillende oplossingen om u te helpen uw sustainability doelstellingen te behalen.

Social return

Social return is ontwikkeld om voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt meer werkgelegenheid te creëren. Ook Centralpoint biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid om binnen de organisatie te werken, van distributiecentrum tot kantoor.

Ketenverantwoordelijkheid

Centralpoint maakt deel uit van een inkoop en productieketen en wij hebben een groot aantal toeleveranciers, zowel binnen Nederland als daarbuiten. Weten waar grondstoffen vandaan komen, wat er speelt bij toeleveranciers en door wie producten vervaardigd worden is voor ons een belangrijk onderdeel in de keten.

Circulaire IT

Wij kunnen u helpen bij het integreren van Circulaire IT in uw bestaande IT-omgeving en organisatie. Na de levensduur van uw devices kunnen wij de devices van u overnemen en deze prepareren zodat de devices opnieuw ingezet kunnen worden. Zo kunt u vandaag al aan de slag met Circulaire IT.

Persoonlijk advies nodig?

024 – 357 98 88

Werkdagen van 08:30 – 17:30 uur

Verstuur bericht