Thuiswerken

We werken meer thuis dan ooit! Dat levert mooie kansen en initatieven op voor uw organisatie. Op deze pagina leest u meer over thuiswerken en bieden wij u vanuit onze expertise IT-advies bij het thuiswerken. Ook geven wij webinars over onder andere security en ergonomie.

Leren op afstand - Apple

Advies

Plan samen met onze experts een digitaal uurtje, om uw uitdagingen te bespreken en waar mogelijk direct op te lossen. Onze experts hebben meer dan 15 jaar onderwijservaring, zowel op didactisch als op technisch vlak en zij kunnen u helpen om met een iPad of Mac te werken.

Ergonomische werkplek

Webinar | Terugkijken

Een gezonde werkplek is belangrijk, of u nu vanuit huis werkt of op kantoor. De juiste accessoires kunnen de ‘gezondheid’ van uw werkplek bevorderen. Tijdens dit webinar vertellen wij u alles over het creëren van een gezonde werkplek en wat het belang is van goede accessoires.

#allemaaldigitaal

Initiatief

Samen met branchevereniging NLdigital, overheid en maatschappelijke organisaties zijn we een grootschalige inzameling gestart van laptops en tablets voor kwetsbare groepen. Zodat iedereen digitaal mee kan doen. Doe jij met ons mee? Lees dan verder en draag ook uw steentje bij!

Ergonomie

Informatie

Een ergonomische werkplek bevordert het comfort en de productiviteit van medewerkers. Met de juiste accessoires minimaliseert u de RSI-klachten bij uw medewerkers. Met een aantal aanpassingen is het eenvoudig om een ergonomische werkplek te creëren.

Veilig thuiswerken

E-learning

Hackers proberen ons op verschillende manieren te verleiden. Ook nu veel mensen van de een op de andere dag thuis moeten werken. Om u te helpen een veilige thuiswerkplek te creëren krijgt u kosteloos toegang tot de e-learning Veilig Thuiswerken van BeveiligMij.nl.

Advies over thuiswerken

 

Wij snappen dat thuiswerken niet voor elke organisatie vanzelfsprekend is en daarom helpen wij u daar graag bij. Onze werkplek specialisten staan voor u klaar om al uw vragen omtrent thuiswerken te beantwoorden. Wij beantwoorden graag al uw kleine en grote thuiswerk vraagstukken.