Workplace

Tegenwoordig willen we tijd- en plaatsonafhankelijk werken en willen wij altijd en overal toegang tot apps en data via elk gewenst device. Men werkt waar hij of zij dat het fijnste vindt: thuis, op kantoor of onderweg. Dat betekent dat het device onafhankelijk moet zijn en via de cloud moet informatie makkelijk gedeeld kunnen worden met collega’s. Het is belangrijk dat IT hierin een regierol heeft en luistert naar de wensen en behoeften van de medewerkers, zodat de organisatie de ideale werkplek kan aanbieden.

De ideale werkplek ziet er voor elke organisatie anders uit en het omvat veel meer dan de IT-hardware alleen. Zo is het belangrijk om na te denken op welke wijze u de werkplek aan uw medewerkers overhandigt en de manier waarop u deze gaat beheren en beveiligen.

De ideale werkplek

Samen met u bepalen we hoe uw ideale werkplek eruitziet. Op basis van onze pakketten stellen we met u de oplossing samen die het beste bij uw IT-afdeling, organisatie en medewerkers past.

Benieuwd hoe uw ideale werkplek eruit kan zien? Bekijk dan de video:

Workplace-oplossingen op maat

Het samenstellen van de ideale werkplek begint bij het device. U kunt de devices en aanvullende pakketten zelf aanschaffen of deze op basis van een vast bedrag per werkplek per maand afrekenen. Hierdoor zijn hoge investeringen niet meer nodig en bent u in staat te blijven innoveren met de nieuwste producten. Wij onderzoeken en berekenen voor u welke afnamevorm voor u de meeste voordelen biedt. Stel met behulp van de onderstaande pakketten uw oplossing op maat samen en lees verder voor meer informatie.

Medewerkers hebben steeds meer behoefte aan een werkplek die is afgestemd op hun wensen en behoeften. De IT-afdeling heeft echter specifieke richtlijnen. Onze bestelportal speelt hierop in. Medewerkers bestellen de werkplek die bij hen past en die voldoet aan de richtlijnen van de IT-afdeling.

Voor medewerkers is het belangrijk dat zij niet te veel hinder ondervinden bij het ontvangen van een nieuw device. Daarom bereiden wij voor u de uitrol voor. De medewerkers kunnen hierdoor direct met hun device aan de slag en het levert een tijdsbesparing op voor de IT-afdeling.

Het werken met mobiele devices betekent voor uw organisatie vaak minder inzicht in het gebruik van applicaties en data door medewerkers. Wat gebeurt er met de data op mobiele devices? Is uw bedrijfskritische informatie wel veilig? Om mobiele devices beter beheersbaar te maken bieden wij mobile device management (MDM) aan.

Door het toegenomen gebruik van de cloud en mobiele devices vormen endpoints tegenwoordig de nieuwe beveiligingslinie voor bedrijven. Het is daarom belangrijker dan ooit om endpoint devices goed te beschermen. Met de veilige werkplek wordt ervoor gezorgd dat bedreigingen buiten de deur blijven en uw endpoints veilig zijn.
Als organisatie bent u gebaat bij een optimale werking van uw devices. De bewaakte werkplek zorgt voor grip en controle over uw devices. Hiermee monitoren we namelijk op afstand of de verschillende onderdelen van uw hardware en software naar behoren functioneren.

Medewerkers zijn steeds meer afhankelijk van goedwerkende devices. Met de werkplek altijd aan worden werkplekken in geval van een defect, gerepareerd of omgeruild. Zodat medewerkers snel weer aan het werk kunnen.

Voorbeelden van samengestelde workplace-oplossingen

Wilt u meer informatie?

Wij komen graag bij u langs om u te adviseren over de best passende oplossing voor uw organisatie. Neem voor meer informatie direct contact op met onze sales afdeling.