Zevenheuvelenloop 2019

De Zevenheuvelenloop, in 1984 begonnen als een lustrumactiviteit voor studentenatletiekvereniging ’t Haasje, is uitgegroeid tot een ware “klassieker”. Op de derde zondag van november komen hardlopers uit heel Nederland en ver daarbuiten naar Nijmegen om te lopen op het mooiste parcours van Nederland. Het heuvelachtige parcours voert vanaf het centrum van Nijmegen naar Groesbeek, Berg & Dal en weer terug naar de Groesbeekseweg. Het is echter niet alleen een mooi parcours, maar het is ook nog eens supersnel. Zo werden in Nijmegen meerdere wereldrecords gevestigd en ook werd er al eens een Nederlands record gelopen.

Op zondag 17 november vindt de Zevenheuvelenloop (15 km) al voor de 36e keer plaats.Het startschot gaat om 13.00 uur. Bent u een fanatiek hardloper en wilt u een sportieve prestatie neerzetten? Dan is dit uw kans! Als hoofdsponsor van de bedrijvenloop nodigen wij u en een collega van harte uit om samen met ons mee te lopen tijdens de Zevenheuvelenloop 2019.

Profiteer van ons hoofdsponsorschap van de bedrijvenloop
Centralpoint is de hoofdsponsor van de Zevenheuvelen Bedrijvenloop en daar profiteert u als relatie van Centralpoint van mee! Naast de kosteloze deelname en een gratis hardloopshirt, kunt u op de dag zelf gebruik maken van onze speciale VIP-lounge in De Vereeniging te Nijmegen. Hier kunt u zich in alle rust en onder perfecte omstandigheden voorbereiden op de loop. Ook achteraf bent u welkom in onze VIP-lounge, om met een hapje en een drankje op adem te komen en na te praten over uw topprestatie.

Inschrijven Zevenheuvelenloop 2019
U kunt zich aanmelden via onderstaande button. U ontvangt vervolgens meer informatie over het definitief maken van uw inschrijving bij de stichting Zevenheuvelenloop, de locatie en het programma.

Wilt u meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze salesafdeling.