Zevenheuvelennacht 2019

De Zevenheuvelennacht vindt dit jaar plaats op zaterdagavond 16 november. Het parcours (7 km) voert vanaf het centrum van Nijmegen naar Heilige Landstichting en Berg & Dal. Het startschot gaat om 19.00 uur.

Profiteer van ons hoofdsponsorschap van de bedrijvenloop
Centralpoint is dit jaar actief tijdens de Zevenheuvelennacht en daar profiteert u als relatie van Centralpoint van mee! Als hoofdsponsor van de bedrijvenloop nodigen wij u en een collega van harte uit om samen met ons mee te lopen tijdens de Zevenheuvelennacht. Naast de kosteloze deelname en een gratis hardloopshirt, kunt u op deze avond gebruikmaken van onze speciale VIP-lounge in De Vereeniging te Nijmegen. Hier kunt u zich in alle rust en onder perfecte omstandigheden voorbereiden op de loop. Ook achteraf bent u welkom in onze VIP-lounge, om met een hapje en een drankje op adem te komen en na te praten over uw topprestatie.

Inschrijven Zevenheuvelennacht 2019
U kunt zich aanmelden via onderstaande button. U ontvangt vervolgens meer informatie over het definitief maken van uw inschrijving bij de stichting Zevenheuvelenloop, de locatie en het programma.

Wilt u meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze salesafdeling.